Simba – nalepnice za zid

900,00 рсд

Dimenzije i količina:

Timon i Pumba (20x18cm) 1 kom

Timon (20x20cm) 1 kom

Pumba (20x14cm) 1 kom

Simba i Nala (27x20cm) 1 kom

Simba (20x14cm) 1 kom

(21x20cm) 1 kom

(23x20cm) 1 kom

(30x27cm) 1 kom

Nala (25x15cm) 1 kom

Zazu (24x13cm) 1 kom

Drvca (7x7cm) 1 kom

Šifra proizvoda: set nalepnica simba Kategorija:

Opis

Simba – nalepnice za zid

Unesite čaroliju i avanturu crtanog filma „Kralj lavova“ direktno u dečiju sobu sa našom prelepom nalepnicom za zid. Ova jedinstvena nalepnica će oživeti prostor omiljenim likovima iz ovog klasika animiranog filma.

Dizajn nalepnice je pažljivo kreiran kako bi se prenela autentična estetika i atmosfera filma „Kralj lavova“. Likovi poput Simbe, Nale i Timona će se naći na Vašem zidu, donoseći toplinu, zabavu i inspiraciju u dečiju sobu. Bez obzira da li Vaše dete sanja o avanturama u afričkoj savani ili voli pesme i prijateljstvo iz crtanog filma, ova nalepnica će oduševiti i ispuniti njihove maštarije.

Nalepnica je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji je jednostavan za postavljanje i trajan. Samolepljiva pozadina omogućava lako i bezbedno postavljanje na zid bez potrebe za dodatnim alatima ili lepkom. Takođe, pruža mogućnost lakog uklanjanja bez oštećenja zida, omogućavajući Vam da prilagodite dizajn prema promenljivim interesovanjima Vašeg deteta.

Nalepnica sa likovima iz crtanog filma „Kralj lavova“ je idealan način da transformišete prostor dečije sobe u magično mesto ispunjeno ljubavlju, hrabrošću i avanturom. Deca će biti oduševljena mogućnošću da se igraju i maštaju uz omiljene junake, dok roditelji mogu biti sigurni da će njihov prostor biti deo nezaboravnih trenutaka detinjstva.

Dodajte dozu čarolije i inspiracije u dečiju sobu uz našu nalepnicu za zid sa likovima iz crtanog filma „Kralj lavova“. Stvorite prostor koji će podsticati maštovitu igru, snove i nezaboravne avanture.

Nalepnice za zid duga se lako lepe i ne ostavljaju nikakav trag lepka posle skidanja. Nalepnice se mogu skinuti i ponovo vratiti na zid ali to zavisi od kvaliteta zida.

Ne mogu se zalepiti na neravne površine kao što je španski zid.

Nalepnice se mogu poručiti naknadno i posebno.

A kako bi bili u toku sa novostima posetite i našu Facebook stranicu klikom ovde a instagram stranicu klikom ovde

Ovaj set nalepnica plave boje možete ukombinovati sa sledećim lampama: