Nalepnice za zid – plavi set oblak, mesec i zvezdice

900,00 рсд

Dimenzije i količina:

Ptičice (15x10cm) 2 kom

Mesec (32x31cm) 1 kom

Oblaci (10x10cm) 10 kom

Zvezde (10x10cm) 10 kom

 

Šifra proizvoda: nalepnice plavi set Kategorija:

Opis

Ulepšajte dečiju sobu i učinite je magičnom uz naše nalepnice za zid u oblicima zvezde, meseca i oblaka! Ove prelepe nalepnice predstavljaju savršen način da dodate vizuelni interes i lepotu na prazan zid, a istovremeno podstičete dečiju maštu. Izrađene od kvalitetnog materijala, naše nalepnice su jednostavne za postavljanje i neće oštetiti zidove. Ovo je idealno rešenje za roditelje koji žele da stvore magičan prostor za svoje najdraže, ili za decu koja vole da sanjaju o avanturama u svemiru. Uz naše nalepnice za zid, dečija soba će biti predivan i inspirativan prostor u kojem će se deca osećati sigurno i srećno.

Nalepnice za zid se lako lepe i ne ostavljaju nikakav trag lepka posle skidanja. Nalepnice se mogu skinuti i ponovo vratiti na zid ali to zavisi od kvaliteta zida.

Ne mogu se zalepiti na neravne površine kao što je španski zid.

Nalepnice se mogu poručiti naknadno i posebno.

A kako bi bili u toku sa novostima posetite i našu Facebook stranicu klikom ovde a instagram stranicu klikom ovde

Ovaj set nalepnica plave boje možete ukombinovati sa sledećim lampama:

NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET NALEPNICE ZA ZID PLAVI SET