Nalepnice za zid – ljubičasti oblak, mesec i zvezdice

900,00 рсд

Dimenzije i količina:

Ptičice (15x10cm) 2 kom

Mesec (32x31cm) 1 kom

Oblaci (10x10cm) 10 kom

Zvezde (10x10cm) 10 kom

Šifra proizvoda: ljubičasti set Kategorija:

Opis

Nalepnice za zid – ljubičasti set oblak, mesec i zvezdice

Nalepnica za zid sa oblicima oblaka meseca i zvezdica u ljubičastoj boji je savršen način da unesete čaroliju i maštovitost u dečiju sobu. Ova prelepa nalepnica će transformisati prostor, stvarajući nebesku atmosferu koja će oduševiti Vaše mališane.

Dizajn nalepnice je pažljivo osmišljen kako bi pružio dozu čarobnosti i inspiracije. Oblaci u obliku meseca i zvezdica, koji se stapaju sa ljubičastom bojom, stvaraju vizuelni efekat kao da posmatrate noćno nebo ispunjeno sjajem. Ova kombinacija boja i oblika će pružiti prostoru poseban izgled i oživeti dečiju maštu.

Jedna od ključnih prednosti ove nalepnice je jednostavno postavljanje. Nalepnica je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji omogućavaju lako i bezbedno postavljanje na zid. Samolepljiva pozadina znači da nema potrebe za dodatnim lepkom ili alatima. Samo odlepite nalepnicu i zalepite je na željeno mesto na zidu. Ukoliko želite da promenite raspored ili premestite nalepnicu, to je takođe jednostavno izvodljivo, jer je lako skidate bez oštećenja zida.

Nalepnica za zid je izdržljiva i dugotrajna, pružajući Vam mogućnost da uživate u njenom čarobnom dizajnu godinama. Materijali su visokog kvaliteta i otporni na habanje, omogućavajući da nalepnica ostane sveža i sjajna kao prvog dana.

Ova nalepnica je savršena za dečije sobe, bilo da je u pitanju bebi soba, prostor za igru ili spavaća soba starijeg deteta. Pruža prostoru notu maštovitosti i pozitivne energije. Deca će biti oduševljena mogućnošću da posmatraju oblake, mesec i zvezdice dok uživaju u svom prostoru.

Dajte dečijoj sobi novi izgled i inspirišite Vaše mališane da sanjaju, istražuju i stvaraju u čarobnom okruženju. Nalepnica za zid sa oblicima oblaka meseca i zvezdica u ljubičastoj boji će sigurno oduševiti i decu i roditelje svojom jednostavnošću korišćenja, dugotrajnošću i prelepim dizajnom.

Nalepnice za zid duga se lako lepe i ne ostavljaju nikakav trag lepka posle skidanja. Nalepnice se mogu skinuti i ponovo vratiti na zid ali to zavisi od kvaliteta zida.

Ne mogu se zalepiti na neravne površine kao što je španski zid.

Nalepnice se mogu poručiti naknadno i posebno.

A kako bi bili u toku sa novostima posetite i našu Facebook stranicu klikom ovde a instagram stranicu klikom ovde

Ovaj set nalepnica plave boje možete ukombinovati sa sledećim lampama:

 

lampa jednorog ljubicaste boje