Lampe Mini Maus sa cuclom – lampa za dečiju sobu sa likom

2.600,00 рсд

Dimenzije: 40×29 cm

Šifra proizvoda: Mini Maus sa cuclom Kategorija:

Opis

Lampe Mini Maus sa cuclom

Lampe Mini Maus sa cuclom – lampa za dečiju sobu sa likom

Mini je slatke prirode, zabavna i veoma lepa. Prepoznatljiva je po ružičastoj ili crvenoj haljinici sa belim tačkicama. Mini je predstavljena kao najbolja prijateljica Dejzi patke. Njeni omiljeni hobiji su kuvanje, ples, baštovanstvo, kupovina, muzika, moda i druženje sa Mikijem. Mini je neverovatno draga, često pitoma i izuzetno inteligentna. Više od Mikija većinu vremena. Ovo takođe daje majčinsku ličnost, koja se vidi kad god je u prisustvu dece ili životinja. Njena priroda, dobrota i tendencija da dobro vidi u drugima takođe se vezuje za činjenicu da je beznadežni romantik.

Lampa za dečiju sobu sa likom Mini Maus ulepšaće svaki kutak jedne male princeze.

I još jedna bitna stavka, ako ne i najbitnija jeste BEZBEDNOST naših mališana. Ukoliko Vam utičnica nije zaklonjena nekim komadom nameštaja, Lampica je pripremila zaštitu koja stiže u paketu sa lampom. Zaštita za utičnicu funkcioniše tako što se sa jedne strane nalazi samolepljiva trakica koja se ugura u samu utičnicu i tako ostaje u njoj. Na zaštiti postoji automatski zatvarač rupa koji se aktivira kada se lampa iskopča iz utičnice. Dizajn oblika je prilagodjen tako da nema oštrih ivica i uglova, pa nema brige oko bilo kakvih povreda.
Ono što još čini Lampicu jedinstvenom u izradi lampi jeste kvalitetan dizajn kako od oblika tako i do samog lika koju lampa nosi.

A kako bi bili u toku sa novostima posetite i našu Facebook stranicu, to možete uraditi klikom ovde.