Lampa Pepa Prase – Dečija sobna lampa sa imenom po želji

3.200,00 рсд

Dimenzije: 38×29 cm

Šifra proizvoda: pepa prase Kategorija:

Opis

Pepa prase je simpatično, ali pomalo šefovsko malo prase. Ima četiri godine i živi sa mamom prase, tatom prase i njenim malim bratom Džordžom. Pepa voli da se igra sa najboljom prijateljicom Suzi ovcom, posećuje baku i deku prase i čuva brata Džordža. Najviše od svega, Pepa voli da skače gore-dole po ​​blatnjavim baricama, da se smeje i ispušta glasno groktanje.
Ako i Vaš mališan voli da skače po baricama, onda će ova lampa sa imenom po želji biti pravo iznenadjenje i prelep poklon.

I još jedna bitna stavka, ako ne i najbitnija jeste BEZBEDNOST naših mališana. Ukoliko Vam utičnica nije zaklonjena nekim komadom nameštaja, Lampica je pripremila zaštitu koja stiže u paketu sa lampom. Zaštita za utičnicu funkcioniše tako što se sa jedne strane nalazi samolepljiva trakica koja se ugura u samu utičnicu i tako ostaje u njoj. Na zaštiti postoji automatski zatvarač rupa koji se aktivira kada se lampa iskopča iz utičnice. Dizajn oblika je prilagodjen tako da nema oštrih ivica i uglova, pa nema brige oko bilo kakvih povreda.
Ono što još čini Lampicu jedinstvenom u izradi lampi jeste kvalitetan dizajn kako od oblika tako i do samog lika koju lampa nosi.

A kako bi bili u toku sa novostima posetite i našu Facebook stranicu, to možete uraditi klikom ovde.