Lampa Čejs Patrolne Šape – lampa sa imenom po želji

3.200,00 рсд

Dimenzije: 40×29 cm

Šifra proizvoda: Patrolna šapa Čejs Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Čejs je policajac u timu Patrolnih šapa, jednom od najpopularnijih crtaća za decu na našim prostorima. Neustrašiv, hrabar i uvek spreman da se baci na posao. Da li je i Vaš mališan hrabar i spretan kao kuca vodja patrolnih šapa? Pravi poklon za Vašeg mališana je dečija lampa sa njegovim imenom u obliku patrone šape Čejs. Obogatite mu prostor za igranje sa dečijom lampom sa imenom uz koju će igra biti duplo zabavnija. Osigurajte mu miran san znajući da ga tokom noći čuva njegov omiljeni junak.

U akciju i poručite dečiju lampu sa imenom Vašeg mališana u obliku patrolne šape Čejs.

Gymnica – the portal of fitness. Training, workout, bodybuilding, nutrition, supplements, sports, diet, slimming masteron benefits and side effects buy avanafil online – sports bodybuilding.

Za izradu ove lampice smo koristili forex(PVC pena) od 10mm. Na poledjini lampe se nalazi sijalično grlo E14 iz koje je izveden beli kabel od 2 metra sa medjuprekidačem. Takodje na poledjini se nalazi i zakačaljka. Lampa se kači na vijak sa tiplom koji dobijate uz lampu. Vijak je potrebno da viri iz tiple do 5mm kako bi lampa mogla da se zakači.

A kako bi bili u toku sa novostima posetite i našu Facebook stranicu, to možete uraditi klikom ovde.